Címlap
vasárnap, 02 szeptember 2018 18:42

Erdei iskola Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Iskolánk 55 leendő hetedik és nyolcadik osztályos tanulója augusztus 22-én Magyarország egyik legszebb vidékén, a Káli-medencében található mindszentkállai erdei iskolánál gyülekezett, hogy a tavalyihoz hasonlóan élményekben gazdag napokat töltsenek együtt ezen a festői helyen.

A táborban már jó ismerősként üdvözölték a gyerekeket és kísérőiket. Miután elfoglalták a szobáikat, finom ebédet kaptak. A délutáni első program faluportya volt, ahol a község nevezetességeivel ismerkedhettek meg a résztvevők játékos formában. A vacsora, kürtös kalács, pizza és langalló elkészítésébe a diákok is bekapcsolódhattak. Este diszkó várta a táncos lábú fiatalokat.

A következő napot az ábrahámhegyi strandon töltötték, ahol a fürdés mellett focizhattak, lábtengózhattak és röplabdázhattak is. A napot késői esti túra zárta a közeli kis erdőben. A csillagokkal való ismerkedést sajnos a felhős idő megakadályozta.

Pénteken délelőtt a Hegyestű tetejéről csodálhatták meg a Balatonra és a Káli-medencére nyíló kilátást. Délután pedig geológus vezetésével a Kőtengerben „mártózhattak meg”. Az esti diszkó a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt, helyette jó kis beszélgetés folyt.

Másnap reggeli után fáradtan, de sok új élménnyel gazdagodva tértek haza.


Read 1180 times Last modified on vasárnap, 02 szeptember 2018 18:54

19 comments

« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.



Joomla!. XHTML and CSS.