Erdei iskola PDF Nyomtatás E-mail
2018. szeptember 02. vasárnap, 18:42

Iskolánk 55 leendő hetedik és nyolcadik osztályos tanulója augusztus 22-én Magyarország egyik legszebb vidékén, a Káli-medencében található mindszentkállai erdei iskolánál gyülekezett, hogy a tavalyihoz hasonlóan élményekben gazdag napokat töltsenek együtt ezen a festői helyen.

A táborban már jó ismerősként üdvözölték a gyerekeket és kísérőiket. Miután elfoglalták a szobáikat, finom ebédet kaptak. A délutáni első program faluportya volt, ahol a község nevezetességeivel ismerkedhettek meg a résztvevők játékos formában. A vacsora, kürtös kalács, pizza és langalló elkészítésébe a diákok is bekapcsolódhattak. Este diszkó várta a táncos lábú fiatalokat.

A következő napot az ábrahámhegyi strandon töltötték, ahol a fürdés mellett focizhattak, lábtengózhattak és röplabdázhattak is. A napot késői esti túra zárta a közeli kis erdőben. A csillagokkal való ismerkedést sajnos a felhős idő megakadályozta.

Pénteken délelőtt a Hegyestű tetejéről csodálhatták meg a Balatonra és a Káli-medencére nyíló kilátást. Délután pedig geológus vezetésével a Kőtengerben „mártózhattak meg”. Az esti diszkó a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt, helyette jó kis beszélgetés folyt.

Másnap reggeli után fáradtan, de sok új élménnyel gazdagodva tértek haza.


Módosítás dátuma: 2018. szeptember 02. vasárnap, 18:54
 


Joomla!. XHTML and CSS.