Címlap
péntek, 22 december 2017 09:42

Légtorna világbajnokság Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Az EB ezüsttel automatikusan kvalifikáltam magam a Világbajnokságra. A felkészülés sokkal nehezebb volt, hiszen már hónapok óta folyamatosan a “toppon” kellett lennem, fejben, testben, lélekben és be kell vallanom, hogy az utolsó időszakban nagyon elfáradtam fejben.

Ezzel feküdtem, keltem, reggeli kávénál a gyakorlatot vizualizáltam, munkába menet a kocsiban a zenét hallgattam, minden szabad pillanat ezzel telt.

Az EB gyakorlat vázát megtartottuk a zenével együtt, azonban a kötelező elemeken kívül minden elemet kicseréltünk nehezebb illetve jóval technikásabb trükkökre. 1.5 hónap volt ujra felkészülni. A verseny Lengyelországban, Lublinban volt. Az odajutás sem volt zökkenőmentes, a regisztrációval is voltak gondok, mert valaki aláírt a nevemben, így engem nem akartak engedni. De végül minden jól alakult. A tervezett kezdéshez képest, egy órával csúszott előre!! a program, így nagyon izgulni se volt időm mert nagyjából 25 percem maradt bemelegíteni. A kategóriámban en voltam az utolsó versenyző, így tudtam hány pontot kell kapnom hogy nyerjek. Mikor már az előttem lévő versenyző mutatta be a gyakorlatát csak arra tudtam gondolni, hogy Oda kell mennem es megcsinálnom úgy ahogy edzésen és akkor nyerek. Én úgy éreztem mikor talajt értem, hogy mindent megtettem amit meg kellett, amit megbeszéltünk, és amit milliószor gyakoroltunk. Amint kimondták a pontom tudtam hogy megnyertem, hiszen 5 pont különbség volt közöttem és a 2. helyezett között, (orosz lány, aki EB-n aranyérmes lett). De a hivatalos eredményhirdetésig nem mertem túlzottan örülni. Végül sor került az eredményhirdetésre. Leírhatatlan érzés volt, mikor nekem szólt a himnusz és csak az járt a fejemben, hogy minden pillanat megérte és már kimondhatom hogy Világbajnok vagyok a karikán.

Jövőre ha indulok akkor már profiban kell, hiszen már az EB ezüsttel is kinőttem az amatőr kategóriát, de a VB arannyal már egyértelmű.A terv most az, hogy indulok, de a felkészüléstől függ, nem fogom erőltetni. Ha viszont indulok természetesen a címvédés a cél, már a profik között.

Itt (is) szeretnék megköszönni, edzőmnek Sáfrány Emesének mindent. A felkészítést, a belém vetett hitet es bizalmat, támogatást és hogy hozzásegített ehhez az eredményhez. Illetve, bocsánat mindenkitől amiért kiállhatatlan voltam az utolsó időszakban.

Melanie Végh világbajnok

Gratulálunk!

Read 843 times Last modified on péntek, 22 december 2017 09:56

3 comments

  • Comment Link YSL csütörtök, 01 február 2024 01:37 posted by YSL

    authentic handbags for sale Yves Saint Laurent (YSL) works with a model at his Paris fashion house in 1965. A new film follows the designer's rise in the fashion world.Discover luxury women's handbags from Saint Laurent: iconic shoulder bags, satchels, clutches, and top handles including Sac De Jour Saint Laurent
    Hot sale replica item:authentic handbags for sale YSL Jamie Medium Quot Carre Rive Gauche Quot In Jersey for Women
    https://trendyreplicas.com/Replica/YSL-Jamie-Medium-Quot-Carre-Rive-Gauche-Quot-In-Jersey-634820-2F927-1000.html

  • Comment Link Louis Vuitton csütörtök, 25 január 2024 03:31 posted by Louis Vuitton

    Duplicate Branded Bags Louis Vuitton was a French box-maker and packer who founded the luxury brand of the same name over 150 years ago. From humble beginnings in the French countryside, Vuitton's skill, innovation and determination quickly saw his signature trunks coveted by the world's elite. Now, with Marc Jacobs at the helm as creative director since 1997, the house has expanded its offering to include bags, clothing, shoes, accessories and jewellery, making it one of the most valuable luxury brands in the world.
    Hot sale replica item:Duplicate Branded Bags Louis Vuitton Horizon Accessories Pouch Monogram for Women
    https://trendyreplicas.com/Replica/Louis-Vuitton-Horizon-Accessories-Pouch-Monogram-M42663.html

  • Comment Link Louis Vuitton szerda, 24 január 2024 17:14 posted by Louis Vuitton

    duplicate designer bags Louis Vuitton was a French box-maker and packer who founded the luxury brand of the same name over 150 years ago. From humble beginnings in the French countryside, Vuitton's skill, innovation and determination quickly saw his signature trunks coveted by the world's elite. Now, with Marc Jacobs at the helm as creative director since 1997, the house has expanded its offering to include bags, clothing, shoes, accessories and jewellery, making it one of the most valuable luxury brands in the world.
    Hot sale replica item:duplicate designer bags Louis Vuitton Pocket Organizer Monogram Shadow for Men
    https://trendyreplicas.com/Replica/Louis-Vuitton-Pocket-Organizer-Monogram-Shadow-M62899.html

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.



Joomla!. XHTML and CSS.