Címlap
Karácsonyvárás a kollégiumban PDF Nyomtatás E-mail
2012. december 13. csütörtök, 19:27

Könyvkötés, táncház, cicege…

Az év utolsó programhétvégéje fergeteges hangulatúra sikeredett.

December 8-án (szombaton délelőtt) minden AJTP-s tanuló választott egy foglalkozást, amelyen aktívan részt vett, és feliratkozott egy olyanra, amelynek a produktumából részesedett.

A következő helyszínek, feladatok várták a diákokat: könyvkötés, táncház, karácsonyi asztali díszek alkotása, a kollégium ünnepi dekorálása, forró csoki-, puding-, cicege-, raffaelló-, salátakészítés.

Az előkészítő munkálatoknak meglett az eredménye. Valamennyi nevelőtanár konstatálta, hogy megérte a fáradtságot, hiszen a fotók tömkelege is tanúsítja, hogy jó hangulatban, sok nevetéssel, közös diskurálásokkal telt a délelőtt egy része.

Nagyon szép ajándékkönyvek, karácsonyi díszek készültek. Finom lett minden étel, ital. A csoportok vegyes összetételűek voltak, együtt munkálkodott a 9.-es a 13. évfolyamos kollégista.

Ezen a délelőttön zajlott a 9.-esek, a „zöldfülűek” felavatása is. A „szecskák” játékos vetélkedőn mérték össze ügyességüket, leleményességüket.

A rövid, de tartalmas és sikeres program gulyáslevessel és pogácsával zárult (ezt a konyhás nénik sütötték, főzték, tálalták, és „vetélkedett” a kollégisták főztjével).

Karácsonyvárás a kollégiumban Karácsonyvárás a kollégiumban Karácsonyvárás a kollégiumban
Módosítás dátuma: 2013. január 17. csütörtök, 16:02
 


Joomla!. XHTML and CSS.