Címlap
Kosárlabda B33 Diákolimpia Regionális Döntő PDF Nyomtatás E-mail
2017. február 22. szerda, 21:55

2017.02.17-én Győrben került megrendezésre a B33 Kosárlabda Diákolimpia Regionális Döntője. Iskolánk „Türr A” elnevezésű csapata a megyei selejtező első helyezettjeként kvalifikálta magát a rangos megmérettetése.

Mivel nem volt kiemelés, így csapatunk egy kiváló Sopronnal és többszörös diákolimpia bajnokokat felvonultató Körmenddel került egy csoportba. A fiúk igen felszívták magukat és legyőzték a Sopron gárdáját, a Körmend ellen minden igyekezetünk ellenére vereséget szenvedtünk. Az egyenes kieséses szakaszban az Oroszlánnyak vívhatunk meg a négy közé jutásért. Az ellenfél játékstílusa azonban kifogott rajtunk. Így versenysorozatot végül az 5-8. helyen fejeztük be.

Ezzel az idei tanévben a fiúk számára befejeződtek a diákolimpiai versenyek. Összegzésként elmondhatjuk, hogy a fiú kosárlabda csapat és tagjai az előző évekhez hasonlóan kiválóan teljesítettek. Végül köszönetet szeretnénk mondani a Présing Gábornak és dr. Tátrai Mónikának, hogy segítettek a versenyekre való eljutásban és buzdították tanulóinkat!

A csapatok tagjai:

Türr „A”: Szokodi Tamás, Présing Áron, Domján Ádám, Schweighoffer Péter, T.,E.: Németh András

Módosítás dátuma: 2017. február 22. szerda, 22:00
 


Joomla!. XHTML and CSS.