Címlap
Tájékoztató a Szülői felület megnyitásáról PDF Nyomtatás E-mail
2016. április 28. csütörtök, 09:49

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. április 15-től elérhetővé vált a „Szülői felület”, melynek segítségével szeretnénk a szülőkre háruló feladatokat megkönnyíteni.

A szuloifelulet.kello.hu weboldalunkon az alábbi funkciók elérhetőek:

A szülő megtekintheti és jóváhagyását, illetve módosítási kéréseit jelezheti a tankönyvfelelős részére:

  • gyermeke(i) tankönyvrendelésével
  • gyermeke(i) iskola által nyilvántartott személyes adataival (ez a funkció adatvédelmi okokból regisztrációhoz kötött) kapcsolatban

A fizetős státuszú gyermekek szülei részére az eddigi csekkes fizetési mód mellett lehetőséget nyújtunk elektronikus számla igénylésére és más fizetési módok választására (utalás, bankkártyás fizetés). A KELLO - pontokon történő fizetés lehetősége megszűnt!

A szülői felületen a szülő által jelzett módosítási igényekről az iskola értesítést kap. A módosítási kérések elfogadása, végrehajtása - a szülő módosítási szándéka - mindaddig nem jelent tényleges adatváltozást, amíg a jogosult tankönyvfelelős azt át nem vezeti.

A KELLO részéről ez egy kényelmi szolgáltatás, ezért az iskola dönthet úgy is, hogy a korábbi évek gyakorlatát követve írásban is kéri a szülőket a felületen már jelzett igények rögzítésére.

FONTOS INFORMÁCIÓK

  • A diákok utólagos, határidőn túli státuszmódosítására nincs lehetőség.
  • Az iskolák részére a visszáru intézménye megszűnt:
    • Az adott tanévhez megrendelt tankönyvet a fizetős diákok esetében közvetlenül a szülő, elállási jogának gyakorlásával, 2016. szeptember 15-ig küldheti vissza a KELLO részére. A költségek megfizetéséről a szülőnek/gondviselőnek kell gondoskodnia.
    • Visszaküldési cím: 2225 Üllő, Zöldmező u. 3.

Könyvtárellátó Nonprofit Kft.

Módosítás dátuma: 2016. április 28. csütörtök, 09:53
 


Joomla!. XHTML and CSS.