Címlap
„Nagy vagy!” PDF Nyomtatás E-mail
2015. március 12. csütörtök, 21:04

A város csendes és nyugodt volt aznap reggel. A busz nagy zajjal érkezett meg az apró parkolóba, ahol a versenyzők és a szurkolók egyaránt izgatottan vártak.

Győrben az uszodában volt az I. felvonás. Ahogy beléptünk, minket is hatalmába kerített az izgalom, a több heti gyakorlás és a büféből áradó füstölt virsli illata. Lassan szivárogtak be az ellenfelek, és mindenki igyekezett felmérni a terepet, valamint a konkurenciát. A feladat három részből állt,ezek közül talán a jéghegymászás volt az ,amelyik a legjobban sikerült. Ezután következett a szárazföldi feladat, amelyhez átvonultunk a csarnokba. Remek feladatokat sikerült kitalálnia a szervezőknek, amelyek szórakoztatóak és érdekesek is voltak egyben.

Teljes erőnkből üvöltöttünk, sikítottunk, és beleadtunk apait-anyait az utolsó nagy „hajrá”- ba, hogy a lehető legjobban biztassuk a versenyzőinket. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, hiszen bíztunk, hittünk bennük, a felkészítőiket is beleértve! Ezer köszönet és hála Hoffmann Hajnalka tanárnőnek és Kéthely György tanár úrnak azért is, hogy lehetőséget adtak mindnyájunknak egy ilyen nagyszerű új élmény átélésére!

Úgy gondolom, hogy a lehető legtöbbet hoztuk ki magunkból, és az eredmény tükrében bátran állíthatjuk: NAGYOK VAGYUNK!

Kristóf Diána 9.F osztály

Módosítás dátuma: 2015. március 12. csütörtök, 21:16
 


Joomla!. XHTML and CSS.