Címlap
A tankönyvellátással és a tankönyvosztással kapcsolatos információk PDF Nyomtatás E-mail
2013. június 26. szerda, 21:06

A fizetős diákok részére kiküldött díjbekérők fizetési határideje július 31-ről augusztus 15-re változik (tehát vélhetően ez utóbbi fizetési határidő fog megjelenni a lakcímekre kiküldött díjbekérőkön).

A Könyvtárellátó előkészíti annak lehetőségét is, hogy az ország különböző pontjain a díjbekérők ellenértéke iskolakezdési utalványokkal kiegyenlíthető legyen. Az ezzel kapcsolatos pontos és részletes információk a Könyvtárellátó honlapján várhatóan július 15-e után jelennek meg. Amint megkapjuk a pontos információkat, arról a tájékoztatás megjelenik.

A fizetős diákok fizetési díjbekérőt kapnak a lakcímükre. A díjbekérőn feltüntetett összeget  a Könyvtárellátó által megadott címre kell befizetni. (Az előző évek gyakorlatától eltérően nem az iskolában kell fizetni a tankönyveket!)

Az augusztusi tankönyvosztáskor csak azok a diákok kaphatják meg a névre szóló tankönyvcsomagjukat, akik a könyvek árát a megadott határidőre befizették.

A tankönyvosztás tervezett időpontja:

augusztus 26. hétfő – A és F osztályok 9:00 – 12:00 és 13:00 – 16:00

augusztus 27. kedd – G osztályok 9:00 – 12:00 és 13:00 – 16:00

Kérjük, hogy az iskola honlapját folyamatosan figyeljék; itt minden, a tankönyvekkel kapcsolatos friss információ nyomon követhető lesz.

forrás: https://tankonyvrendeles.kello.hu/

Módosítás dátuma: 2013. június 28. péntek, 20:52
 


Joomla!. XHTML and CSS.