Címlap
Pécsi Művészeti Fesztivál PDF Nyomtatás E-mail
2013. június 12. szerda, 22:26

2013. június 6-án izgatottan és várakozással telve indultunk Pécsre, hogy bemutassuk azokat a produkciókat, amikre hónapok óta készültünk, és találkozhassunk a régi ismerősökkel..

A három nap alatt sok élményben volt részünk. Megnéztük a képzőművészeti kiállítást, láttunk és hallgattunk sok szép verset, hangszeres előadást, éneket és táncot. Mi magunk is küldtünk két rajzot, és társaink közül szerepeltek ketten versmondásban, ketten szólót táncoltak, ketten szólót énekeltek. Csoportosan is énekeltünk egy népdalcsokrot, és táncoltunk egy Türr(tur)-mix-et.

A városnéző sétán mi is elhelyeztük lakatjainkat az emlékfalon, és a szökőkút hagyományának is megfeleltünk. Táncoltunk az esti nosztalgia diszkóban és örültünk a díjkiosztó gálán a mások, de főként a saját sikereinknek.

Burai Lívia hastáncát arany, Horváth Bálint szavalatát ezüst, kis kamarakórusunk népdalcsokor-előadását szintén ezüst minősítéssel jutalmazta a zsűri.

Fáradtan, de emlékekkel és tapasztalatokkal gazdagodva tértünk haza, és reméljük, hogy lesz még alkalom, hogy újra találkozhassunk más iskolabeli „Aranyos” barátainkkal.

9. F osztály - Erkel Ferenc tanulócsoport

Módosítás dátuma: 2013. június 12. szerda, 22:34
 


Joomla!. XHTML and CSS.