Címlap
Újabb versenyeredmények PDF Nyomtatás E-mail
2011. március 10. csütörtök, 13:01

Két újabb szép eredményről számolhatunk be - ez úttal a kémia és a médiaismeret tantárgyak kapcsán.

 Körmenden került megrendezésre a "Curie" Országos Kémia Verseny területi fordulója, amelyen a türrös diákok ismét nagyon szép eredményeket értek el.

  A 7.G osztályos Szabady Ágnes első helyezést ért el - felkészítője Farkasné Baboth Krisztina tanárnő.

A 11. A osztályból három tanulónk teljesített kiválóan: Horváth Dániel első, Varga Dániel második, Kovacsics Máté harmadik lett. Mindhármukat Pénzes Ferenc tanár úr készítette fel.

Ugyancsak Pénzes tanár úr diákjai a harmadik korcsoport első három helyezettje: Verasztó ferenc (12.A), Mackei Máté ( 12.G ) és Mádl István ( 12.A ).

 Az országos médiaismereti OKTV döntőjének írásbeli fordulójába 17 tanuló jutott be az egész országból - köztük volt Németh Anna 12.A osztályos tanulónk is! Anna így mesél erről a megmérettetésről:

  "A verseny során két feladatot kaptunk. Az egyik egy filmrészle groteszk ábrázolásmódjának bemutatása volt, míg a másik egy esszé írása Lady Gaga "Telephone" című klipje alapján, "Újraértelmezi - e Lady Gaga a sztárság fogalmát?" címmel. A feladatok nem voltak könnyűek, de úgy tűnik, sikeresen teljesítettem őket: bekerültem a döntő második, szóbeli fordulójába, a legjobb tíz versenyző közé!"

  Szívből gratulálunk valamennyi diákunknak és felkészítőiknek a szép sikerekhez, és szorítunk nekik a további megmérettetések minél sikeresebb abszolválásáért!

                                                                                                      tici

   

Módosítás dátuma: 2011. március 11. péntek, 08:13
 


Joomla!. XHTML and CSS.