Címlap
Bűvösvölgyben jártak a türrös diákok PDF Nyomtatás E-mail
2020. január 15. szerda, 22:29

2019. november 25-én a 10.G osztály (egy része) és a 9. A osztály, Andi néni és Zia néni társaságában eltöltött egy érdekes napot a Bűvösvölgy Médiaértés- Oktató Központban Budapesten. Az egész napos kirándulást Andi néni szervezte nekünk.

A rövid eligazítást követően 8 fős csoportokban vettünk részt az első három programon. Az első foglalkozáson újságszerkesztéssel, képszerkesztéssel foglalkoztam. A legjobb az egészben az volt, hogy az elkészült újságokat kinyomtatták és odaadták nekünk, így kézzelfogható emlékünk is lett erről a napról. A második foglalkozás során lehetőségünk volt készíteni egy rövid híradót. Mindenki választhatott, hogy milyen szerepben szeretné kipróbálni magát. Plusztudást szereztünk a greenbox használatáról is. Ezek után felvettünk egy rövid rádióadást, melyet nagyon élveztem, mivel betekintést nyertünk a rádiózás világába. A negyedik foglalkozás az internetes zaklatásról szólt. Rövid filmeket néztünk és megbeszéltük, hogy hasonló szituációban, mi mit tennénk.

Észre sem vettük , hogy milyen gyorsan elröpült az idő a négy rendhagyó óra során, hisz végig nagyon jól éreztük magunkat, s közben sok hasznos ismerettel lettünk gazdagabbak.

Örülök, hogy részt vehettem egy ilyen izgalmas és sok kreatív energiát mozgósító foglalkozássorozaton. Remélem, máskor is lesz esélyem hasonló programban részt venni.

Schermann Evelin
10. G

Módosítás dátuma: 2020. január 15. szerda, 22:38
 


Joomla!. XHTML and CSS.