Címlap
Hírek a Pápai Türr Alma-Mater Alapítványról PDF Nyomtatás E-mail
2019. április 29. hétfő, 21:06

Beszámoló iskolánk alapítványának átalakulásáról, az alapítvány jövőbeni terveiről

 A Pápai Türr Alma-Mater Alapítvány (továbbiakban: PTAMA) január óta tartó megújulásának fontos állomásához érkezett.

2019. április 15-én az alapítvány tisztségviselői aláírták a PTAMA alapító okiratának módosítását. Ez a változtatás teszi lehetővé, hogy továbbra is szilárd elhatározással, az eredeti célkitűzések megtartásával folytatódjék többek között a tehetséges, a hátrányos helyzetű tanulók, valamint a Türr gimnázium oktatási tevékenységének támogatása.

Reméljük, hogy a tehetségeket és a nehéz sorsú diákokat felkaroló tevékenységünkkel tovább öregbítjük a PTAMA hírnevét.

Célunk az, hogy növeljük az elmúlt több mint negyed évszázadban kifizetett 10 millió forintnyi támogatási összeget. Szeretnénk még hosszú éveken keresztül szolgálni az iskolát és közösségét.

Ennek a célnak az elérése érdekében fontosnak és elkerülhetetlennek tartjuk az alapítvány megerősítését és a támogatók körének kiszélesítését. Elkészült a PTAMA honlapja, ahol részletes információk olvashatók az alapítvány szervezeti felépítéséről, a támogatások további folyósításának útjairól, az ösztöndíjasok körének kiszélesítéséről.

A honlap az alábbi linkeken érhető el: https://www.turr-almamater.org/ (alternatív cím: https://molnar01.wixsite.com/turr-almamater

Az alapítvány új kuratóriuma nevében köszönöm a PTAMA régi és új tisztségviselőinek, valamint a gimnázium jelenlegi és korábbi vezetőinek munkáját, támogatását.

Bízunk abban, hogy konstruktív együttműködéssel, széles körű támogatással, eredményesen tudjuk folytatni a munkát a jövőben is.


Pápa, 2019. 04. 30.

A PTAMA kuratóriumának képviseletében

Hodásziné Pingitzer Andrea, kuratóriumi tag




Módosítás dátuma: 2019. április 29. hétfő, 21:16
 


Joomla!. XHTML and CSS.