Címlap
Sítábor PDF Nyomtatás E-mail
2018. február 03. szombat, 22:15

Az idei tanévben is nagy sikert aratott intézményünk érdeklődő tanulói között a január 23-28-között lezajlott sítábor. A 15 jelentkező közül három tanuló kezdőként vágott neki a nagy megmérettetésnek.

A helyszín a 110 km sípályát magába foglaló ausztriai Nassfeld sí régió pályarendszere volt, ahol minden jelentkező diák a tudásának, képességeinek megfelelő erősségű pályán síelhetett. A síelés természetesen, mint minden alkalommal tapasztalt, megfelelő sítudással rendelkező csoportvezetők irányításával történt. Az oktatás, mint mindig, most is fontos eleme volt a tábor programjának.

Szállásunk egy öt éve felépített modern szállodában volt, ahol a pihenés mellett a közösségi helységekben tanulóink aktív kikapcsolódására is lehetőség nyílt.

A nagyszerűen felkészített pályák mellett az időjárás is kegyeibe fogadott bennünket. Az első, második és a negyedik napon gyönyörű napsütésben sportolhattunk. Sajnos a harmadik napon köd és erős szél várt bennünket a hegyen, ami komfortérzetünket nagyban csökkentette, de lelkesedésünknek nem szabott gátat.

Azt gondolom, hogy a síelést kedvelő ember számára a hegy a szabadságot, a lesiklás a felszabadultság érzését, az adrenalin termelődését, a teljes kikapcsolódást jelenti.

Remélem, tanulóink lelkesedése továbbra is megmarad, így a legközelebb is együtt, ugyanott, hasonló körülmények között síelhetünk.

Módosítás dátuma: 2018. február 03. szombat, 22:19
 


Joomla!. XHTML and CSS.