Címlap
Futsal Teremlabdarúgó Diákolimpia megyei döntő PDF Nyomtatás E-mail
2017. december 31. vasárnap, 14:09

A városi döntő folytatásaként pénteken, 2017. december 21-én Veszprémben került megrendezésre a FUTSAL Teremlabdarúgó Diákolimpia megyei döntője.

A mérkőzések lebonyolítására a Március 15. úti Sportcsarnokban került sor, ahol a szervezők méltó körülményeket teremtettek a csapatok versengéséhez. A torna lebonyolítása hat csapat részvételével két csoportban történt. A sorsolásnak köszönhetően az ajkai Bródy Imre Gimnázium és a Pápai Petőfi Sándor Gimnázium csapatával kerültünk egy csoportba. A másik ágon két veszprémi (Jendrassik-Venesz és Ipari SZKI) és egy balatonfüredi középiskola (Lóczi Lajos Gimnázium) tanulói küzdöttek a továbbjutásért.

Az első mérkőzésünket a Petőfi gimnázium csapatával játszottuk, mely folyamán egy teljesen véletlen, büntetőterületen történt kezezés végett büntető rúgást kaptunk, ami nagyban rányomta a bélyegét a mérkőzés további szakaszára.

A küzdelmet az ajkai Bródy Imre Gimnázium csapatával folytattuk. Ezt a mérkőzést sikeresen teljesítettük. A két mérkőzés után a csoportban a második helyen végeztünk, így a másik csoport 1. és 2. helyezett csapataival is játszhattunk.

A harmadik mérkőzésünket a csoportelsőként végzett Ipari SZKI csapatával játszottuk. Sajnos, ők nálunk erősebbnek bizonyultak.

Utolsó mérkőzésen a Jendrassik-Venesz iskola csapatával kerültünk össze. Az első félidőben kiváló teljesítménnyel csapatunk háromgólos vezetést harcolt ki magának. A második félidő alatt talán elfáradtunk, így az ellenfél kiegyenlített. A büntetőrúgások döntöttek, melyek során sajnos alulmaradtunk, így csapatunk a megyei döntőt a negyedik helyezettként zárta.

Módosítás dátuma: 2017. december 31. vasárnap, 14:24
 


Joomla!. XHTML and CSS.