Címlap AJTP AJTP híradó Kollégiumi Közgyűlés
Kollégiumi Közgyűlés PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 30. hétfő, 17:59

A szeptember az egész kollégium életében mozgalmas hónapnak számít. Nem kivétel ez alól a kollégium diákönkormányzata, amely szeptemberben tartja alakuló ülését a 9.-es, új tagok megválasztásával valamint a hagyományos kollégiumi gyűlést.

Az idén, szeptember 26.-án szerda este 18.00 órakor kezdődött, az egész kollégium életét érintő rendezvény. Harczi Regina, a Kollégiumi diákönkormányzat elnöke köszöntötte az egybegyűlteket, majd bemutatta a nevelőtestület és a diákönkormányzat régi és újonnan választott tagjait. Ezt követően a 2012/2013. tanév tanulmányi eredményeit értékelte, név szerint kiemelve a kitűnő és a 4,5 fölött teljesítő tanulókat. Ezen tanulók Rostáné Nagy Rózsa kollégiumvezető asszonytól könyvutalványt vehettek át.

Ezután a tisztasági értékelés következett, érintve a problémásabb területeket is. Az elhangzottakra a kollégiumvezető és a nevelőtestület is reagált, majd a kollégium diákjai tehették fel kérdéseiket, és élhettek hozzászólási jogukkal.

Az egyórás gyűlést a diákönkormányzat elnöke zárta le, és megköszönte az aktív részvételt. A gyűlés után az önkormányzati tagok pogácsát osztottak a rendes és egész évben tiszta szobák lakóinak, valamint azoknak, akik év végi átlaga 4.0 fölött volt.

Módosítás dátuma: 2013. szeptember 30. hétfő, 18:16
 


Joomla!. XHTML and CSS.