Címlap AJTP AJTP híradó A 13. AJTP nyelvi verseny, ahogy én láttam
A 13. AJTP nyelvi verseny, ahogy én láttam PDF Nyomtatás E-mail
2019. április 04. csütörtök, 23:07

2019. március 29-30-án rendezte meg iskolánk a 13. AJTP nyelvi versenyt. Mi, az AJTP előkészítő évfolyamának diákjai, segíthettünk az esemény lebonyolításában.

Én az egyik osztálytársammal a vendégeket fogadtam. Páran a büfében segédkeztek a szendvicsek elkészítésében és az üdítők pakolásában, a többiek pedig a vendégek holmiját vitték fel a szobákba.

Az első kihívás a versenyzők számára az írásbeli forduló volt. Miközben a versenyzők dolgoztak, a segítők pihenhettek. Egy órával az írásbeli után kiderült, kik jutottak tovább a szóbeli fordulóba. Este a vacsora után elmentünk a Jókai Mór Városi Könyvtárba, ahol a Négyen éjfélkor című színjátékot néztük meg. Nagyon élveztük az előadást.

Másnap korán elkezdtünk készülődni. Reggeli után a továbbjutottak szorgalmasan tanultak a szóbeli fordulóra. Kevéssel 11 óra után kiosztották a díjakat a legjobbaknak. Angol nyelvből iskolánk tanulója, Juhász-Buday Kevin hozta el a pálmát, amire nagyon büszkék vagyunk. Az eredményhirdetés után a Galéria bisztróba mentünk, ahol - mint mindig - most is remek ebédet ehettünk.

Én nagyon élveztem ezt a két napot, és jövőre is szívesen részt vennék az eseményen.

Istenes Kitti

9. AJTPMódosítás dátuma: 2019. április 05. péntek, 00:10
 


Joomla!. XHTML and CSS.