Címlap AJTP AJTP híradó Idegennyelvi Ki mit tud?
Idegennyelvi Ki mit tud? PDF Nyomtatás E-mail
2019. március 31. vasárnap, 17:55

A Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma idén már hetedik alkalommal rendezte meg az idegen nyelvi Ki mit tud?-ot.

A létszám idén meglepően magas volt. Összesen huszonhárom jelentkező volt, akik különböző nyelveken és formában mutathatták meg tehetségüket. A pápai középiskolákon kívül Várpalotáról, Zircről és Zánkáról is jöttek tanulók.

A verseny megnyitóján a házigazdák műsorvezetője ismertette a délután programját, és bemutatta a zsűri tagjait, majd mindannyian izgatottan vártuk az első produkciót.

Mindenki sikeresen szerepelt, nagy tapsot kaptunk; jól éreztük magunkat. Szerintem ez is nagyon fontos eleme egy versenynek. Senki nem tért haza üres kézzel, mindenki kapott emléklapot. Aki nem is ért el helyezést, az is értékes tapasztalattal gazdagodhatott.

Iskolánkból három osztály diákjai vállalták a megmérettetést.

A 9. F osztály tanulója, Horváth Laura próza kategóriában második helyezést, Juhász-Buday Kevin és Fekete Róbert 11. F osztályos diákok kamara kategóriában első helyezést és Balogh Martin a 10. F osztály tagja harmadik helyezést ért el szóló élnek kategóriában. A verenyent követően pogácsa és víz várta a résztvevőket és a vendégeket.

Összeségében egy szép délutánt tudhatunk magunk mögött és sok új élménnyel és értékes tapasztalattal gazdagodtunk.

Balogh Martin 10. F


A Papa-ma cikke itt található: https://papa-ma.hu/index.php?op=cikk_reszletes&id=19427

Molnár András fényképei: https://photos.app.goo.gl/5r7Bpoq8RmeH94EL9

Módosítás dátuma: 2019. március 31. vasárnap, 18:03
 


Joomla!. XHTML and CSS.