Címlap AJTP AJTP híradó Kollégiumi közgyűlés
Kollégiumi közgyűlés PDF Nyomtatás E-mail
2017. október 08. vasárnap, 18:46

2017. szeptember 28-án került megrendezésre kollégiumunkban hagyományteremtő Közgyűlésünk. A Közgyűlésen a kollégiumvezető értékeli a 2016/2017-es tanév II. félévének tanulmányi eredményeit, jutalmakat ad át a jó tanuló, szorgalmas diákoknak, felvázolja az előző év főbb eseményeit, illetve a jelenlegi tanév jövőbeli terveiről, feladatairól, változásairól beszél.

Ami változást jelent ebben az évben az új Házirend bevezetése, a régi módosítása. Az új házirendet a kollégium diákönkormányzata üléseken megtárgyalta és kisebb javaslatok módosításával elfogadta. Kovács Károly a kollégium diákönkormányzatának új elnöke a nevelőtestület és a diákok köszöntése után a változásokról beszélt. Pintér Martin Sándor az új Házirend főbb pontjait és az ülések lefolyását ismertette a kollégium lakóinak.
A jó tanuló diákok különböző értékű könyvutalvánnyal és süteménnyel, a kiváló kollégisták uszodabérlettel és mozijeggyel, a szép, tiszta szobák édességgel és 2018-as fényképes falinaptárral gazdagodhattak. A második alkalommal egy meglepetés tortát fogyaszthatott el a 10. F osztály a legjobb csoport átlagáért, amely az AJTP történetében már hagyományt teremtett a közgyűlésen. A tanulmányi eredmények szinten tartása, és javítása a fő célkitűzés erre a tanévre is. Reméljük, hogy diákjaink továbbra is szorgalmasan tanulnak, környezetüket óvják, és tisztán tartják, melynek eredményeként a következő közgyűlésen még több jutalmat tudunk kiosztani.


Módosítás dátuma: 2017. október 08. vasárnap, 18:50
 


Joomla!. XHTML and CSS.