Címlap
"KiMitTud" - eredmények PDF Nyomtatás E-mail
2011. április 11. hétfő, 08:07

  Balatonalmádi Magyar-Angol Kéttannyelvű Gimnáziumában rendezték meg az AJTP-s diákok "KiMitTud"-vetélkedőjét.  A Türr Gimnáziumot különböző kategóriákban több diák is képviselte, s néhányan szép eredményt is elértek.

  A 11.F osztályból Szolnoki Barbara, Németh Tímea és Recse Dóra a Magna Cum Laude együttes "Vidéki sanzon"-jával álltak ki a nagyérdemű és a zsűri elé, és bár nagy sikerük volt, a zsűri nem értékelte dobogósnak a produkciót. 

Varga Szilvia és Gőgös Klaudia táncprodukciója viszont a zsűri tetszését is elnyerte, amiért egy második helyezéssel jutalmazták a lányokat.

   Németh Tímea és Recse Dóra szatmári népdalcsokorral indult, s idén már harmadszor újfent ők állhattak a dobogó legfelső fokára!

  Németh Tímea még egy versenyszámban ért el szép eredményt: Meizinger Péter 9.F osztályos diákunkkal József Attila Kertész leszek című versének megzenésített változatát adták elő ( Péter szolgáltatta a gitárkíséretet), s ezzel a produkcióval a harmadik helyet sikerült megszerezniük a "hangszeres zene" kategóriában.

  Valamennyiüknek szívből gratulálunk a szép eredményekhez, illetve a sikeres szerepléshez, és további aktív kulturális tevékenységre biztatjuk őket mind leendő közönségük, mind a maguk örömére!

                                                                                                               tici

Módosítás dátuma: 2011. április 11. hétfő, 08:26
 


Joomla!. XHTML and CSS.