Címlap
Tanulmányiverseny-eredmények PDF Nyomtatás E-mail
2011. február 07. hétfő, 09:14

„Curie” Országos Kémia Verseny Idén is több – szám szerint kilenc – tanulónk jutott be a „Curie” Országos Kémia Verseny területi döntőjébe.

Ez annál is örvendetesebb, mivel a kémia tantárgy renoméja az utóbbi időben erősen hanyatló tendenciát mutat. Lássuk, mely diákjaink azok, akik eredményükkel öregbítik iskolánk jó hírét!

  A 7.G osztályból Szabady Ágnes, a 8.G-ből Varga Fanni és Vörös-Torma Csaba jutott tovább. Felkészítőjük Farkasné Baboth Krisztina tanárnő.

  A 11.A osztályból Horváth Dánielnek, Kovacsics Máténak és Varga Dánielnek, a 12.G-ből Mackei Máténak, a 12.A-ból Mádl Istvánnak és Verasztó Ferencnek sikerült a továbbjutás. Valamennyiük felkészítője Pénzes Ferenc tanár úr.

  Idegen nyelvbekben is jók a türrösök! Nagy Zsolt 13.A osztályos tanulónk német nyelv I. kategóriában az OKTV második fordulójába jutott, méghozzá magasan a szükséges ponthatár felett teljesítve! Felkészítője Horváthné Balogh Veronika tanárnő.

 A Teleki Sándor Földrajz Verseny városi fordulójában első helyezést ért el Baboth Adelin 8.G-s tanulónk ( felkészítője Huschekné Szabó Ildikó ), második lett Mészáros Máté 7.G osztályos diákunk ( felkészítője Gálné Kardos Judit ), és ezzel bejutottak a verseny megyei fordulójába.

 

  Valamennyiüknek gratulálunk a szép eredményhez, és további sikeres felkészülést kívánunk!

                                                                                                                     tici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Módosítás dátuma: 2011. február 14. hétfő, 11:46
 


Joomla!. XHTML and CSS.