Címlap
Sítáborban a türrösök PDF Nyomtatás E-mail
2016. február 03. szerda, 22:28

Az idei tanévben 2016. január 21-26-a között szerveztük hagyományos iskolai sítáborunkat. Az idén mind a szállásunk, mind pedig a síelés helyszíne megváltozott. Szállásunk a Weisbriach nevű faluban volt.

A szálloda 2012- ben épült. Modern síbakancs és síléctároló helyiséggel rendelkezik. A szobákban TV és WIFI elérhetőség biztosított. A klubteremben található ping-pong és csocsóasztal lehetőséget nyújtott a síelés utáni kikapcsolódásra. A konferenciateremben esténként lehetőségünk volt az aznapi történések, élmények megbeszélésére, vagy éppen az elkészült videófelvételek megtekintésére. Az étkezés félpanziós formában történt. Reggeli és vacsora svédasztalos jelleggel több fogást tartalmazott. Éhesek sem reggel, sem este nem maradtunk.

Síelésünk helyszíne a nasfeldi sírégió volt. A felvonók Tröpolach nevű kis falu központjából szállítottak bennünket a 2000 m magasságba nyúló hegy tetejére. A 100 km hosszú sípályának köszönhetően eloszlottak a síelők a pályákon. Gyönyörű napsütésben, mínusz 10 fokos hidegben síelhettünk. A hideg ellenére mégsem fáztunk, hiszen a síelés szeretete és a hegyeket simogató nap sugarai felmelegítettek bennünket.

Módosítás dátuma: 2016. február 04. csütörtök, 08:59
 


Joomla!. XHTML and CSS.